Üretim sürecimizde yer alan deneyimli isimler uzmanlık alanlarını anlatmaya devam ediyor. Bu sefer söz, degüstatörlüğün inceliklerini ve deneyimlerini anlatan uzman degüstatörümüz Zekai Ak’ta.
Söz Ustalarda serisinin ikinci bölümünde degüstasyon yapılırken tat duyusunun yanı sıra hangi duyular kullanılıyor, kör degüstasyon nasıl yapılıyor, degüstatör olmak için hangi eğitimler alınıyor, tadım ve duyumda kaç çeşit analiz yöntemi var gibi bilgileri bulabilirsin.
Söz Ustalarda serisinin yeni bölümleri de yolda, gözün burada olsun. Ustalardan aldığın bilgiler daha sonra ortamlarda çok işe yarayacak.
Avrupa’nın En İyi 20 Bira Hakeminden Biri Anadolu Efesli!
Söz Ustalarda 4: Bira Arkeolojisi
Yenilik Atölyesi’nde Her Ay 10’dan Fazla Ürün Üzerinde Çalışıyoruz